Jump to content
ECLAT.LV

ECLAT.LV - SkyBlock Season 2.0 (NEW)


Recommended Posts

- SKYBLOCK -
Season 2.0

 

Jaunās Skyblock sezonas atveršana būs 13. oktobrī, plkst. 17:00
Servera versija:
1.12.1

Atbalsta versijas: 1.8+
Bet viss veidots priekš 1.8. Jaunie bloki un lietas nav iekš /shop. Tos tu vari pats izveidot un nolikt.
 


HR-Ross-Cooper-2.png

 

Kas gaidāms jaunajā Skyblock sezonā?:

 

 

- GALVENĀS IZMAIŅAS -

  • Pilnībā jaunas veikala cenas, vairāk piedomāts pie ekonomikas. Tagad tu vari vairākos veidos nopelnīt, nebūs tā, ka tu vari tikai nopelnīt ar nieka Cow Spawner. Skyblock tagad ir pārveidots mazliet grūtāk, lai būtu tieši grūti iegūt blokus, uzlabojot, savu salas līmeni.
  • Ieliktas lietas, kā Vote Shop (/pshop sadaļā) - (Pirkt lietas, pa vote punktiem. Katra balss - 1 vote point) , Player Shop (/pshop) - (Var iegādāties pa naudu nika krāsu).

Player Menu (/pmenu) - Varēs apskatīt lietas, kā - savu statistiku, leaderboards un arī apskatīt cobblestone ģenerātora INFO.

  • Viena arī no lietām, kas ir pievienota ir tas, ka tagad katru 20 minūtes čatā būs spēle, kurā tu varēsi uzvarēt naudas summu vai arī vienkārši XP.

ZZo_XTeYR2et5yHihogsoQ.png
Viss, kas tev ir jādara ir jāieraksta čatā rezultāts un tava balva būs inventorijā. Spēles veidi ir - Rēķināšana, ātrrakstīšana un uzrakstīt vārdu, kurš ir samaisīts.

  • Jauns Auction House - tagad piedāvā arī kategorijas un /ah bid (Izlozēt ar naudas summu)
  • Atpakaļ ielikts /pv, kur tu varēsi nomainīt vaultam uzrakstu un bloku kā viņš izskatās.

Piemērs:
zaBSN-sESDOsqSAvvHwajw.png
Parastajiem spēlētājiem pienāksies viens Vault, bet VIP personām, protams, tas skaits palielināsies lielāks.

 

  • Tagad tu vari uziet uz nika un tev parādīs galveno informāciju par viņu.
    Mazs piemērs:
    cYGgF-AWRx_GOHcqFtmp0Q.png

 

  • Mazliet nokonfigurēta un jauna lieta iekš Skyblock arī no Factions nāk, kas ir /yt , ar kuras komandas palīdzību tu vari automātiski tikt par YouTube ranku. Bet tu tiksi ielikts par neapstiprināto YouTube ranku, kuram būs tikai prefix. Bet, kad administrātors izskatīs tavu YouTube grupu, tad tu varēsi arī izmantot tā previlēģijas.
    Tas, kas būs vajadzīgs priekš standarta YouTube ranka.
    pJ0S3PStT4m1VnJf-0em1w.png 

 

Protams arī būs izņēmumi, kurus es izskatīšu caur Skype vai Discord.

 

original.png

 

- JAUNS SPAWNS & GUI's -

Sākot no šīs sezonas ir izveidots pilnībā jauns spawns, kurā būs ļoti viegli orientēties. Tu varēsi apskatīt kā veidot Cobblestone Ģenerātoru, kā izveidot ChestShop, u.c. lietas. Arī ir izveidots tas, ka tu vari tagad spawnā uzspiest uz NPC un viņš atvers noteiktu lietu. Piemēram virs NPC rakstīts Enchanter, tad atvērs tev Enchanter Menu iekš Spawna vienkārši uzspiežot labo pogu. Tagad arī varēsi apskatīt sezonas statistiku un karot par tām. Statistiku leaderboardi sadalās pa dažādām nodarbēm, tāpēc diezgan viegli tajos būs iekļūt. Protams arī varēsi savas statistikas iekš Spawna redzēt uzspiežot uz NPC vai arī vienkārši ievadot komandu /stats

 

original.png

- SPAWNERU LĪMEŅI -

Ir izveidoti jauni spawneru līmeņi, jauns spawner shop GUI. Tagad tu varēsi sastakot monstru spawnerus kopā pieliekot otro spawneri klāt vai arī vienkārši, uzspiežot, labo klikšķi uz spawneri un upgreidot to pa naudu un apskatīt to statistikas. 
Mazs piemērs: 
bZ3VxA4ySQOHZW9D2HRUHw.png

Protams uz summu neskatīties, tas ir tikai piemērs, kāds izskatīsies iekšējais GUI.
Stakoto spawneri var sist vienkārši ar pickaxe un izdropos vienu spawneri un samazināsies to staka skaits, vai arī sitot to (Shiftojot) un nosist visu stakoto skaitu un paņemt to visu inventorijā (sastakotu).

 

original.png
 

- JAUNI RANKI -

  • Izveidoti jauni ranki - Silver, Gold, Diamond, Emerald. | Kuriem būs vairāk daudz lietas pieejamas nekā iepriekšējam Sky-VIP. Sky-VIP rank, protams, paliks, bet to darbības būs vienlīdzīgas ar Gold Rank. 
  • Katram rankam arī būs savs kits, kuru varēs redeemot, jeb izmantot katru mēnesi. Tajā ietilps atslēgas un dažādas noderīgas mantas, lai varētu ļoti labi sākt savu salu.
  • Emerald rankam būs speciāla funkcija, kas atļaus tev nomainīt kādu tu vien vēlies niku un ar jebkādām krāsām.


original.png


- SELL & AUTO SELL CHEST -

  • Jaunajā Skyblock'ā arī būs komanda "/sell" , kur atveras GUI un tu vari ielikt visas fermas lietas un pārdot tās uzreiz. *Pagaidām tajā var ielikt tikai fermas lietas. (Bloki un dažas lietas nav pieejamas pārdošanā. Tos ir jāpardod manuāli caur - /shop)

Saraksts ar pārdotajām lietām - https://pastebin.com/VvwpeTCb

  • VIP'iem sākot ar Diamond Rank pienāks klāt automātiskā lāde, kurā pārdosies visas fermas lietas, ko augstāk minēju. Tas naudu tev ieskaitīs automātiski, vienīgais, kas tev ir jādara ir jāsež pie fermas, lai spawnotos monstri vai arī automātiskā melones ferma, kā piemērs.


original.png

 

- CE & PVP ARENA -

  • Tagad arī Custom Enchants ir mazliet stabilizēti un vieglāk saprotami, jo ar jauno GUI palīdzību Jums nebūs nekad nekādi jautājumi par Custom Enchantiem. Tos jūs varēsiet apskatīt In Game ar komandu – /ce
  • Būs arī PVP Arena, kurā kritīs Envoys, varēs karot par Koth un protams cīnīties savā starpā. No Envoys varēs dabūt ļoti labas balvas, kā arī envoys kritīs pēc noteikta balsojuma skaita. (Vote Party vietā)
    Koth'i notiks 2 vai 3 reizes nedēļā.
    Pirmajā nedēļā Kothi nebūs vēl pieejami.
    original.png

    Protams arī ir vēl daudz daudz lietas, kuras nespēšu visas izstāstīt iekš šī topika, to jūs serverī paši redzēsiet! :)

    original.png

 

- IEPRIEKŠĒJO SEZONU TOPS & BALVAS -

 

 

Iepriekšējā sezona ilga ļoti ilgi un būsim ļoti laipni Jums pasniegt ļoti labas balvas beidzot šo sezonu.

TOP 5 SALAS:
1. vieta - anotherOVK (Salas līmenis: 119231) iegūst 40 PAYPAL naudas summu, kuru varēs izmantot iekš www.eclat.lv/mc_veikals
2. vieta - Poha (Salas līmenis: 77777) iegūst 30   PAYPAL naudas summu, kuru varēs izmantot iekš www.eclat.lv/mc_veikals
3. vieta - lauwene (Salas līmenis: 63070) iegūst 20   PAYPAL naudas summu, kuru varēs izmantot iekš www.eclat.lv/mc_veikals

4. vieta - VnkHa (Salas līmenis: 45882) iegūst 10   PAYPAL naudas summu, kuru varēs izmantot iekš www.eclat.lv/mc_veikals

5. vieta - mclatvietis (Salas līmenis: 31191) iegūst  PAYPAL naudas summu, kuru varēs izmantot iekš www.eclat.lv/mc_veikals

ĪPAŠĀ BALVA
Īpašā balva pienākas lauwenei, kas ir 10  PAYPAL naudas summa, par to, ka bijusi visaktivākā iekš Skyblock sezonas ar laiku 68 dienas, 18 stundas un 10 minūtes.


Balvas, protams, nākamo sezonu paaugsies, ja būs ļoti liels cilvēku daudzums un pieprasījums.
Par naudas summām, sazināties skype - ct.own.b vai arī Discord https://discord.gg/yN2MVpf

original.png

PALDIES PAR UZMANĪBU UN TIEKAMIES NĀKOŠAJĀ SEZONĀ! :)


INFO vai kādi jautājumi?
SKYPE -
CT.OWN.B
DISCORD - https://discord.gg/yN2MVpf


 

Ar cieņu,
SynxPlays

 

Link to post
Share on other sites
  • Synx pinned and featured this topic
11 hours ago, officialedza said:

Pēc pieciem tikai salu restartiem, synixam ienāca galvā, ka vajadzētu uztaisīt kādu update serverim, beidzot. Malace!☺️

Tie pārējie restarti man nebija laiks neko domāt klāt vai arī pielikt. Tas bija piespiedus, lai vienkārši uztaisa restartu. + arī neviens ieteikumus nerakstīja, tā kā paši vainīgi.

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
  • Synx locked this topic
  • Synx unpinned and unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...