Jump to content
ECLAT.LV

Eclat.lv >> Factions Season 2.0


Recommended Posts

 

u4B6ed3.png
 
Mapes restarts notiksies 17. decembrī plkst. 15:00
 
HR-Ross-Cooper-2.png
Kas gaidāms jaunajā Factions sezonā?:

_______   Balancēta ekonomika   ______
 
Vairāk piedomāts pie Factions veikala. Izņemts pumpkin, melones un daudzas citas lietas no pārdošanas, lai spēlētāji netaisītu lielas redstone mašīnas un pēc tam nesūdzētos, ka pašiem lago.
_________________________________________________________________________________
 
_______   Uzlabota PVP mehānika   ______
 
Daudziem nepatika, ka ir vienāds KB, tāpēc arī atradām risinājumu kā to sataisīt un tagad vairāk nebūs tā, ka izlogojoties no servera tev ir mazs KB. Mazs uzlabojums hita reģistrācijai. Iespējams nākamajā sezonā būs labāks Hit Detection. 
___________________________________________________________________________________
 
_______   Versija & Labojumi   ______
 
Versija būs un paliks uz 1.7 bāzēta. Protams, kā jau daudzi zina mēs arī atbalstam 1.8 versiju un daudzi ir sūdzējušies, ka ir zināmais "Anvil Bug". Diemžēl mēs to nevaram novērst, bet, ja tu izmanto 1.8 versiju, tad varam teikt to, ka labojot lietas tev rāda, piemēram ka vaig 30 līmeņus, bet uz 1.8 versijas ir bijis updeits, ka prasa vairāk XP, tāpēc tev vajadzēs mazliet vairāk XP lai salabotu savas lietas, tad arī neradīsies nekāds bug ar Anvil. Vienkāršāk sakot 1.8 versija prasa vairāk XP to visu darot, nekā 1.7 versija, tāpēc arī rodas kļūmes šajā lietā.
Paša galvenā lieta šajā sezonā ir tā, ka uzklausījām dažu ieteikumus par serveri un izņemsim "Custom Enchants" pa visam no servera. Kā arī ir balancēti visi Crates un tika likvidēti "OP Enchants". Tagad jau varam apskatīt Crates, ka tur jau ir radušās jaunas lietas, kā "Unbreakable". Tas būs retas lietas, bet viņas nav iespējamas saplīst. Kā arī runājot par Crates, redzeju, ka daudzi dabū ļoti daudz spawnerus no Crates, tātad procentuālā vērtība tos iegūt būs mazāka nekā tagad.
Mazliet labots combat tag, ka var combat laikā rakstīt /tpyes, /tpaccept. Piemēram, ja vajag savus draugus pasaukt palīgā cīņā. Zinu, ka citi to izmantos lai aizbēgtu no cīņām, bet arī nāk savi pozitīvie punkti.
Krīperolas tiks izņemtas pa visam, tā kā radās daudzas problēmas sakarā ar viņām.
Celtņu augstums tika pazemināts uz 180, jo 255 tiešām bija liels augustums.
Tika izņemts "Lottery", dēļ tā ka daudzi cilvēki to neizmantoja tāpat. Bet vēl joprojām ir iespēja kā piepelnīties, kā komanda /cf . (Coin Flip) - Aceramies, ka var arī uzpelnīties izmantojot komandu /jobs . Daudzi to komandu jau ir aizmirsuši.
Mob spawneru izkrišana ir paaugstināta uz 15% un sprādzienu izkrišana uz 10%. Tikai un vienīgi mob spawneri, lai izsistu un tas iespējams izkristu tev vajadzēs "Silk Touch I" pickaxe. Bet, ja būsiet aktīvi un atsaucīgi, tad tiks atbalstīta arī šī ideja - 
___________________________________________________________________________________
 
_______   Exit & Spawn   ______
 
Kā jau daudzas sezonas, tad jauns Spawn ir bijis katru sezonu, bet tomēr šis Spawn paliks vismaz 3 sezonas. Jo tomēr tas ir ļoti liels smags darbs taisīt katru reizi jaunu Spawn vietu.
Runājot par Exit, tad tas tiks salabots un tas būs padarīts mazāks nekā tagad. Kā arī Y būs paaugstināts vismaz uz 80, lai normālus trapus un arēnas var būvēt. Ja būs vairāki interesanti Exit arēnu un trapu būvēšanā, tad tiks taisīti vairāki Warps.

___________________________________________________________________________________
 
_______   Noteikumi & Frakciju noteikumi  ______
 
Esmu no daudziem dzirdējis, ka viņus insido jeb iznīcina viņu bāzi pašu F biedrs. Tad nākamajās sezonās vairāk netiks atgriezta bāze, ja vien nebūs forumā rakstīti frakciju pieteikumi @ http://www.eclat.lv/forums/index.php?/forum/14-frakcijas/ . 
Katru reizi atgādinu un atgādināšu, ka Double Click un vairāk klikšķu peles nav atļautas. Ja ir iespējas, tad ir jāspiež vien-klikšķu, bet ja nav tad nevar iet PvP. Kā arī runājot par to, ka daudzi saka, lai mēs pārbaudam iekš Skype. Diemžēl visi augstākstāvošie nevar tevi pārbaudīt kur tu gribi, tāpēc arī atsevišķos gadījumos ir arī jāklausa augstākstāvošais un jāpārbauda iekš TeamSpeak 3. Drīzumā arī noteikumi tiks paplašināti ar atļauto mod sarakstu.
Vel joprojām bano par to, ka bugojās citu bāzēs, lai tiktu pie lādēm. Par šādām izdarībām būs bargākais sods un tas ir 3 mēnešu bans.
___________________________________________________________________________________
 
_______   Pasākumi & Svētku pasākumi  ______
 
Īsti nevaru apsolīt, bet par pasākumiem runājot, tad varu pateikt to, ka katru nedēļu būs vismaz viens PVP turnīrs un dažādi citi jauni pasākumi. Ziemassvētkos ir gaidāms arī kas īpašs, tāpēc lūdzu esat aktīvi un atsaucīgi! :)
___________________________________________________________________________________
 
HR-Ross-Cooper-2.png
 
 
 
Iespējams var būt, ka šis topiks papildinās ar dažādām vēl jaunām lietām, bet tomēr šīs ir vienas no galvenajām.
 

Runājot par HCF, tiem kam tur bija VIP, tiks pārcelti uz parasto Factions. Šis ir tas moments, kad HCF iespējams būs gaidāms tikai tad, kad salabos visus bugus.

Ja protams gadās kādas neskaidrības, tad droši skype - ct.own.b vai arī TeamSpeak3 @ ts.eclat.lv

Vēlu veiksmi jaunajā sezonā!
 
Ar cieņu Eclat Administrācija.
@ECLAT 2016
Link to post
Share on other sites
  • Synx featured, pinned and locked this topic

Uzlabojums / 17.12.2016 / :

* Nolecot no Spawn zonas, tagad vairāk nenomirst, bet aizteleportē tevi atpakaļ uz Spawnu.
* Mazas izmaiņas VIP prefixos.
* /jobs līmeņa ātrumu iegūšana palielināta par 5 reizēm, kā arī maximālais līmenis uzlikts "1000".

Pievienots jauns KoTH, kurš notiks 2vas reizes dienā kopā ar pārejiem kothiem. (Bridge Koth)
Un daudz kas vēl...
 

Link to post
Share on other sites
  • Synx unlocked, locked, unpinned and unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...