Jump to content
ECLAT.LV

Umeh

Lietotājs
  • Content Count

    285
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    31

Reputation Activity

  1. reaction_title_1
    Umeh got a reaction from xTyger in FACTIONS SEASON 4.5 OPENING!!!   
    Tātad lieta tāda, pastāv nereāli milzīga iespēja, ka es tiešām tikšu pirmoreiz uz eclat factions atvēršanu laikā un pastāv arī ļoti iespēja, ka nospēlēšu to līdz galam. Būšu atklāts, negaidīju tik daudz jaunumu, nereāli liels hype, jo varēs spēlēt ar 1.7. Parasti nespiežu tam fruktam @Synx like, jo viņš ir ļoti naidīgs, bet šis būs huge izņēmums!
  2. reaction_title_1
    Umeh reacted to Synx in FACTIONS SEASON 4.5 OPENING!!!   
    Jaunās Factions (4.5) sezonas atveršana būs 8. decembrī, plkst. 17:00
    Servera versija: 1.8
    Atbalsta versijas: 1.7.x => 1.12.x
     

     
    - IZMAIŅAS SERVERĪ -
     
    Labota ekonomika, pilnībā savādākas cenas un neliksies pārāk lielas. Vislabākais veids, kā nopelnīt būs spawneri, kā arī kaktusi būs vērtīgi, bet ne tik ļoti, kā varēs nopelnīt no pašiem spawneriem. Spawneru vērtība tiks paaugstināta, tādā gadījumā, lai tos būtu grūtāk iegūt un tie būtu vairāk Rare. Custom pasaule (Vairāk nebūs vecās pasaules, kā kādreiz, bet ir pievienota pilnībā citādāka pasaule, kura būs daudz labāka un skaistāka.) 1.8 mīlētājiem, visbeidzot, pievienots pasaules borderis, lai to varētu vieglāk apskatīt. (uz 1.7, tas nebūs redzams) Izmantojot sponge, tu varēsi noņemt Lavu. Krīperi sprāgst, kā arī viena krīperolas vērtība būs vienāda ar 128x TNT. Pievienoti genbuckets, jeb Scaffolds. Varēsi uzlikt vienu bloku un uzcelsies tev automātiski uz augšu. To vērtība būs 128x no noteiktā bloka cenas. Cannon uzlabojumi. Esam parūpējušies, lai cannoning būtu smooth, tāpēc arī varēsiet visādu veidu cannons veidot, lai reidotu citu bāzes. Pēc ieteikumiem, noņemti Nether/End klaimošana. Bet, neliedz iespēju tev celt tajās vietās, tu vēljoprojām vari taisīt enderman fermu vai pigzombie fermu tajās vietās. Pievienoti PlayerVaults, kura būs ļoti laba fīča. Jo ar viņu tu varēsi izmantot kā lielo enderchest. Jo labāks VIP, jo vairāk vaults. Būs arī iespēja, spēlētājam izveidot pulti, caur kuru jebkurš var uzspiest un atvērt to spēlētāja Vault, kurš iedēvis spēlētājam pulti. (Ar šo fīču var taisīt, piemēram, frakcija kopējo Vault. Jauns Auction House, kā jau Skyblockā ar kategorijām, viegli izmantojams. Tagad varēsi uzlabot spawnerus un paaugstināt to līmeni jeb vienkārši sastakot vienā blokā. Crates labojumi (Mazliet pielabotas Crates, tiks pieliktas labākas lietas balsojot) Sell Wands (ar kuru palīdzību tu uzspiežot labo klikšķi, varēsi pārdot lietas iekš lādes) Tagad varēsi filtrēt mantas un uzlikt lietas, kuras tev ir nevajadzīgas, lai viņas tev neceļas augšā. Ļoti izmantojams graindojot XP un enchantojot setus pie spawneriem. Mazliet vairāk uzlabota YouTube Rank iegūšanas fīča. Daudzi debuff poti tika izņemti, atstāts tikai būs Splash Poison. Uzlaboti hopperi, kurus var uzlabot un padarīt tos ātrākus vai arī vienkārši uzlikt, ka tālā attālumā pārnēsā lietas. Max 3 Allies un frakcijā var būt 30 cilvēki maksimums. Kā jau noteikumos iepriekš minēts, tad rollback būs tikai tad, ja frakcijai ir bijis pieteikums. Ja spēlētajs nav pat pieteicies un tavu frakciju ir izgrīfojis vai apzadzis, tad viņam pienākas sods no 1 mēneša līdz pat 3 mēnešiem. !!! Pasākuma crate būs savādākā stilā un veidā, tāpēc gaidām katru gadu svētkus, jo tiks dotas dāvanas, kuras būs ļoti LABAS. Envoy (Kurā varēs laimēt dažādas balvas) - Atgādinu! Būs ļoti rets gadījums. Un daudz kas vēl..., kas nav minēts šajā topikā. Protams visu neuzrakstīšu.




      INFO vai kādi jautājumi?
    SKYPE - CT.OWN.B
    DISCORD - https://discord.gg/yN2MVpf

     
    Ar cieņu,
    SynxPlays

       
     
  3. reaction_title_1
    Umeh reacted to Synx in ECLAT.LV - SkyBlock Season 2.0 (NEW)   
    - SKYBLOCK -
    Season 2.0
     
    Jaunās Skyblock sezonas atveršana būs 13. oktobrī, plkst. 17:00
    Servera versija: 1.12.1
    Atbalsta versijas: 1.8+
    Bet viss veidots priekš 1.8. Jaunie bloki un lietas nav iekš /shop. Tos tu vari pats izveidot un nolikt.
     


     
    Kas gaidāms jaunajā Skyblock sezonā?:
     
     
    - GALVENĀS IZMAIŅAS -
    Pilnībā jaunas veikala cenas, vairāk piedomāts pie ekonomikas. Tagad tu vari vairākos veidos nopelnīt, nebūs tā, ka tu vari tikai nopelnīt ar nieka Cow Spawner. Skyblock tagad ir pārveidots mazliet grūtāk, lai būtu tieši grūti iegūt blokus, uzlabojot, savu salas līmeni. Ieliktas lietas, kā Vote Shop (/pshop sadaļā) - (Pirkt lietas, pa vote punktiem. Katra balss - 1 vote point) , Player Shop (/pshop) - (Var iegādāties pa naudu nika krāsu). Player Menu (/pmenu) - Varēs apskatīt lietas, kā - savu statistiku, leaderboards un arī apskatīt cobblestone ģenerātora INFO.
    Viena arī no lietām, kas ir pievienota ir tas, ka tagad katru 20 minūtes čatā būs spēle, kurā tu varēsi uzvarēt naudas summu vai arī vienkārši XP.
    Viss, kas tev ir jādara ir jāieraksta čatā rezultāts un tava balva būs inventorijā. Spēles veidi ir - Rēķināšana, ātrrakstīšana un uzrakstīt vārdu, kurš ir samaisīts.
    Jauns Auction House - tagad piedāvā arī kategorijas un /ah bid (Izlozēt ar naudas summu) Atpakaļ ielikts /pv, kur tu varēsi nomainīt vaultam uzrakstu un bloku kā viņš izskatās. Piemērs:

    Parastajiem spēlētājiem pienāksies viens Vault, bet VIP personām, protams, tas skaits palielināsies lielāks.
     
    Tagad tu vari uziet uz nika un tev parādīs galveno informāciju par viņu.
    Mazs piemērs:
     
    Mazliet nokonfigurēta un jauna lieta iekš Skyblock arī no Factions nāk, kas ir /yt , ar kuras komandas palīdzību tu vari automātiski tikt par YouTube ranku. Bet tu tiksi ielikts par neapstiprināto YouTube ranku, kuram būs tikai prefix. Bet, kad administrātors izskatīs tavu YouTube grupu, tad tu varēsi arī izmantot tā previlēģijas.
    Tas, kas būs vajadzīgs priekš standarta YouTube ranka.
       
    Protams arī būs izņēmumi, kurus es izskatīšu caur Skype vai Discord.
     

     
    - JAUNS SPAWNS & GUI's -
    Sākot no šīs sezonas ir izveidots pilnībā jauns spawns, kurā būs ļoti viegli orientēties. Tu varēsi apskatīt kā veidot Cobblestone Ģenerātoru, kā izveidot ChestShop, u.c. lietas. Arī ir izveidots tas, ka tu vari tagad spawnā uzspiest uz NPC un viņš atvers noteiktu lietu. Piemēram virs NPC rakstīts Enchanter, tad atvērs tev Enchanter Menu iekš Spawna vienkārši uzspiežot labo pogu. Tagad arī varēsi apskatīt sezonas statistiku un karot par tām. Statistiku leaderboardi sadalās pa dažādām nodarbēm, tāpēc diezgan viegli tajos būs iekļūt. Protams arī varēsi savas statistikas iekš Spawna redzēt uzspiežot uz NPC vai arī vienkārši ievadot komandu /stats
     

    - SPAWNERU LĪMEŅI -
    Ir izveidoti jauni spawneru līmeņi, jauns spawner shop GUI. Tagad tu varēsi sastakot monstru spawnerus kopā pieliekot otro spawneri klāt vai arī vienkārši, uzspiežot, labo klikšķi uz spawneri un upgreidot to pa naudu un apskatīt to statistikas. 
    Mazs piemērs: 

    Protams uz summu neskatīties, tas ir tikai piemērs, kāds izskatīsies iekšējais GUI.
    Stakoto spawneri var sist vienkārši ar pickaxe un izdropos vienu spawneri un samazināsies to staka skaits, vai arī sitot to (Shiftojot) un nosist visu stakoto skaitu un paņemt to visu inventorijā (sastakotu).
     

     
    - JAUNI RANKI -
    Izveidoti jauni ranki - Silver, Gold, Diamond, Emerald. | Kuriem būs vairāk daudz lietas pieejamas nekā iepriekšējam Sky-VIP. Sky-VIP rank, protams, paliks, bet to darbības būs vienlīdzīgas ar Gold Rank.  Katram rankam arī būs savs kits, kuru varēs redeemot, jeb izmantot katru mēnesi. Tajā ietilps atslēgas un dažādas noderīgas mantas, lai varētu ļoti labi sākt savu salu. Emerald rankam būs speciāla funkcija, kas atļaus tev nomainīt kādu tu vien vēlies niku un ar jebkādām krāsām.


    - SELL & AUTO SELL CHEST -
    Jaunajā Skyblock'ā arī būs komanda "/sell" , kur atveras GUI un tu vari ielikt visas fermas lietas un pārdot tās uzreiz. *Pagaidām tajā var ielikt tikai fermas lietas. (Bloki un dažas lietas nav pieejamas pārdošanā. Tos ir jāpardod manuāli caur - /shop) Saraksts ar pārdotajām lietām - https://pastebin.com/VvwpeTCb
    VIP'iem sākot ar Diamond Rank pienāks klāt automātiskā lāde, kurā pārdosies visas fermas lietas, ko augstāk minēju. Tas naudu tev ieskaitīs automātiski, vienīgais, kas tev ir jādara ir jāsež pie fermas, lai spawnotos monstri vai arī automātiskā melones ferma, kā piemērs.

     
    - CE & PVP ARENA -
    Tagad arī Custom Enchants ir mazliet stabilizēti un vieglāk saprotami, jo ar jauno GUI palīdzību Jums nebūs nekad nekādi jautājumi par Custom Enchantiem. Tos jūs varēsiet apskatīt In Game ar komandu – /ce Būs arī PVP Arena, kurā kritīs Envoys, varēs karot par Koth un protams cīnīties savā starpā. No Envoys varēs dabūt ļoti labas balvas, kā arī envoys kritīs pēc noteikta balsojuma skaita. (Vote Party vietā)
    Koth'i notiks 2 vai 3 reizes nedēļā.
    Pirmajā nedēļā Kothi nebūs vēl pieejami.


    Protams arī ir vēl daudz daudz lietas, kuras nespēšu visas izstāstīt iekš šī topika, to jūs serverī paši redzēsiet!

     
    - IEPRIEKŠĒJO SEZONU TOPS & BALVAS -
     
     
    Iepriekšējā sezona ilga ļoti ilgi un būsim ļoti laipni Jums pasniegt ļoti labas balvas beidzot šo sezonu.

    TOP 5 SALAS:
    1. vieta - anotherOVK (Salas līmenis: 119231) iegūst 40€ PAYPAL naudas summu, kuru varēs izmantot iekš www.eclat.lv/mc_veikals
    2. vieta - Poha (Salas līmenis: 77777) iegūst 30 €  PAYPAL naudas summu, kuru varēs izmantot iekš www.eclat.lv/mc_veikals
    3. vieta - lauwene (Salas līmenis: 63070) iegūst 20 €  PAYPAL naudas summu, kuru varēs izmantot iekš www.eclat.lv/mc_veikals
    4. vieta - VnkHa (Salas līmenis: 45882) iegūst 10 €  PAYPAL naudas summu, kuru varēs izmantot iekš www.eclat.lv/mc_veikals
    5. vieta - mclatvietis (Salas līmenis: 31191) iegūst 5 € PAYPAL naudas summu, kuru varēs izmantot iekš www.eclat.lv/mc_veikals

    ĪPAŠĀ BALVA
    Īpašā balva pienākas lauwenei, kas ir 10€  PAYPAL naudas summa, par to, ka bijusi visaktivākā iekš Skyblock sezonas ar laiku 68 dienas, 18 stundas un 10 minūtes.


    Balvas, protams, nākamo sezonu paaugsies, ja būs ļoti liels cilvēku daudzums un pieprasījums.
    Par naudas summām, sazināties skype - ct.own.b vai arī Discord - https://discord.gg/yN2MVpf



    PALDIES PAR UZMANĪBU UN TIEKAMIES NĀKOŠAJĀ SEZONĀ!


    INFO vai kādi jautājumi?
    SKYPE - CT.OWN.B
    DISCORD - https://discord.gg/yN2MVpf

     
    Ar cieņu,
    SynxPlays
     
  4. reaction_title_1
    Umeh got a reaction from xEdgarsツ in Eclat.lv - Faction Season 3   
    #Axelformod un būs jums +9 playeri aka my squad
  5. reaction_title_1
    Umeh reacted to Endija in Eclat.lv - Faction Season 3   
    10. MARTS!
  6. reaction_title_1
    Umeh got a reaction from Endija in [Aptauja] Vai vajadzētu atgriezt NOTM?!   
    Možka dabūtu, nomināciju - gets suspended, but still keeps comming back
     
    Nobalsoju, par "Jā". 
  7. reaction_title_1
    Umeh reacted to DeWilX in ECLAT PUSHBULLET CHANNEL   
    Šis nav aizvietojums tiek norādīti link uz foruma topic arī, ja tāds ir izveidots.
  8. reaction_title_1
    Umeh reacted to xTyger in MC.ECLAT.LV - PVP TURNĪRS (2VS2) #26   
    Reģistrācija - /warp pvpeventregister
    Vieta - /warp pvpevent1v1 / @ FACTIONS
    Datums, Laiks - 07.02.2017 , Pieteikšanās - 18:00 > 18;30(Otrdiena) 
    Eventa sākšana - 18:35
    Veids - 2 versus 2
    Tabula - Tiks iedota pirms eventa sākšanas.
     

     
    Kaujas laikā neizmantot citus specefektus, kas nav doti - ( Piemēram:  Strength, Speed, Jump, utt. ) Neizmantot V.I.P dotās komandas. Neizmantot /fly kaujas Laikā. Aizliegts izmantot palīgprogrammas. Respektēt vadītāju un spēlētājus. Aizliegts traucēt pasākumu gaitu. Aizliegts izmantot iepriekš ņemtos līdzi itemus. Tavai somiņai(Inventory) jābūt tukšam uz PvP pasākumu laiku. Aizliegts iet iekšā arēnā, izņemot dalībniekus kas piedalās un ADMIN/MOD. ( Admins drīkst teleportēt iekšā tos kuri palīdz pasākumu gaitu ) Aizliegts pirms/pēc 2 vs 2 kaujām ievest/teleportēt citus spēlētājus. Aizliegts likt sethome/marry sethome iekš arēnas. Aizliegts iet ārā ar dotām mantām. Aizliegts savam biedram dot savu Enchanted Golden Apple, vai heal potus. Aizliegts sākt par ātru, vai pirms atskaites. Aizliegts pievākt eventa mantas, izmantojot kādu servera bugu. Noteikumu nezināšana neatbrīvo no soda!  
    Reģistrācija notiks iekš spēles @ /warp pvpevent.
    Pamācība: 
    1vs1 - Paņem nopērc grāmatiņu, pie iemešanas vietas un iekš grāmatiņas ieraksti savu MC Nick. Tad "Sign" un ieraksti savu MC Nick un tad "Sign And Close"
    2vs2 - Paņem nopērc grāmatiņu, pie iemešanas vietas un iekš grāmatiņas ieraksti savu MC Nick, kā arī savu komandas biedru niku nākamajā līnijā. Tad uzspied "Sign" un ieraksti "MC Nick, Komandas biedra niks" un Uzspiediet "Sign and Close"
     
     

     
    vietai ir 2x Champion Key (katram) vietai ir 2x Silver Key (katram) vietai ir 2x Bronze Key (katram)  
     
     
    Novēlu veiksmi 
     
     
    Ar cieņu Eventu rīkotājs - xTyger
     
    @ECLAT.LV 2017
  9. reaction_title_1
    Umeh reacted to Synx in MC.ECLAT.LV - Hardcore Factions (Map 3) EOTW   
    Uzvarētāji.
     
    FFA Winner: isYh420 (Supreme Rank)
    Cappers: 17fps, BabyPing, isYh420 (Pro Rank)
     
    Paldies par šo sezonu, lai veicas nākamajā sezonā, kad būs SOTW.
×
×
  • Create New...