Jump to content
ECLAT.LV

XmacePI

Lietotājs
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

XmacePI last won the day on September 13 2016

XmacePI had the most liked content!

Par XmacePI

  • Rank
    Jauniņais
  • Birthday 1999.12.06.

Lietotāja informācija

  • Dzimums:
    Vīrietis
  • Atrašanās vieta:
    #VENTSPILS
  • Intereses:
    Zīmēšana.

Sazināties

  • Skype:
    PM

Recent Profile Visitors

1 618 profile views

Par mani:

Sveiki ECLAT.lv lietotāji !

 

Lielai daļai varbūt vēl nēsmu zināms (es tā vismaz domāju), vārdā mani sauc par Niku, bet virtuālajā pasaulē esmu sastopama kā XmacePI.  Hmmm ja runā par manu raksturu , tad ar to ir tā ka kompānijās ar dažiem svešiem cilvēkiem esmu kluss un mierīgs , bet nu ja visi savējie tad esmu ļoti runātīgs, reizēm pat ļoti kaitinošs.

Gadu man daudz nav , tikai 16.

 

Dzīvoju es Ventspilī. Šogad sākšu mācības Rīgā, konkrētāk par programmētāju. 

25649824433361867651.jpg 

 

Ja runā par hobijiem, tad man īsti nav tādu "hobiju" priekš manis tās ir vienkārši lietas , kuras man padodas , piemēram zīmēšana -

 

18297463869594136409.jpg 

Vēl varbūt photoshop prasmes , bet nu pagaidām esmu apguvis tikai pamata lietas un ik pa laikam cenšos apgūt ko jaunu.

 

 

 

Pa brīvo laiku īsumā ir tā, ka to cenšos maksimāli aizpildīt ar dažādām nodarbēm, lai nebūtu jāgarlaikojas. Nedēļas nogalē parasti dodos uz Kandavu atpūsties jeb pavadīt jautri laiku kopā ar draugiem.  

83191869489396259457.jpg

 

Nedaudz par virtuālo pasauli .

Ar datorspēlēm aizrāvos jau 8 gadu vecumā. Iesākumā tās bija protams visas tās mazās online spēlītes , bet nu pēc laika tās man kļuva garlaicīgas un bija vēlme spēlēt tādas spēles kā nfs , gta u.c. tāda tipa spēles kurās bija iespēja brīvi pārvietoties pa pilsētu un vizināties ar auto kur vien vēlies . Tad man tas likās aizraujoši, bet nu pie tādām spēlēm netiku, jo sanāca nolādēt tikai kaut kādas nfs demo versijas, kuras ieguvu vienkārši ierakstot googlē "download (spēles nosaukums) for free" . Man nebija ne mazākās saprasšanas kā pareizi ieinstalēt kādu spēli , līdz visi prieki beidzās ar to, ka datoram nodega mātes plate .

88550678028001108349.jpg

 

Bet nu par nelaimi 13 gados uz ziemassvētkiem dabuju jaunu PC, ar ko arī šis viss sākās.

Sākumā kā jau iepriekš sākās visas padarīšanas ar demo versijām utt, man nebija ne mazākās sajēgas kas pie velna jādara , līdz laikam ejot apguvu to ka spēles ir iespējams lejupielādēt caur utorrent . Tātad nu tulīt es arī esmu gandrīz nokļuvis līdz ECLAT. Viss sākās ar to , ka klasesbiedrs starpbriežos draugiem stāstija par Minecraft. Mani protams tas ieinteresēja un atnākot mājās pēc skolas uzreiz lejupielādēju Minecraft. Kā arī ECLAT.lv bija pirmais Minecraft serveris, kurā es iegāju un paspēlēju, pēc kāda laika pametu, tagad atgriezos.

 

Tas arī īsumā par mani būs viss , čāavaa.

 

XmacePI

×
×
  • Create New...