Jump to content
ECLAT.LV

MORDAR

Lietotājs
  • Content Count

    279
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Everything posted by MORDAR

  1. FIRST U LEARN THEN YOU REMOVE THE "L"

  2. Es protams neesmu tik pieredzējis, un admins kā jūs. Bet Hennyjam izskatās viss labāk .. Like skaidrs ka Jax ir šitī, bet Bunny toč nav vis labākā. (( ja vērtētu Synx tad skaidrs ka asiimovs piebrauca, bet tā hz. ))
  3. Mēneša foruma uzraugs (Visaktīvākais admin,mod utml. forumā): Sintia Mēneša servera uzraugs (Visaktīvākais admin,mod utml. InGame):Mikijs Mēneša profils (Vispievilcīgākais profila noformējums): Sintia Mēneša mamma [tētis] (Vislaik uztraucas un uzrauga Eclat/members): n/a Mēneša spameris (Nespēj aizvērt muti forumā): n/a Mēneša gamers (Visaktīvākais spēlētājs serverī): n/a Mēneša izgāšanās ([Negatīvi/smieklīgi] Izcēlies ar sevis teikto vai darīto): Jeimsons Mēneša komiķis ([Pozitīvi/smieklīgi] Izcēlies ar sevis teikto vai darīto): Mikijs Mēneša grafiķis (Labāko GFX darbu autors): CuteAndDe
  4. Mēneša foruma uzraugs (Visaktīvākais admin,mod utml. forumā): Sintija Mēneša servera uzraugs (Visaktīvākais admin,mod utml. InGame): Mikish Mēneša reporter (Visaktīvākais reporter serverī [jebkurā serverī]): 3xxazins Mēneša profils (Vispievilcīgākais profila noformējums): Endija Mēneša spameris (Nespēj aizvērt muti forumā): n/a Mēneša lietotājs (Visaktīvākais spēlētājs serverī): n/a Mēneša grafiķis (Labāko GFX darbu autors): CuteAndDeadly Mēneša mīlulis (Visvairāk mīlētais lietotājs): Sintija
  5. Neraustījās tikkai man ;)Man vienalga kurā vietā es biju ;) Pagaiš reiz kad mani Sintija izmeta, par to ka es ne tur aizskrēju, un visu to ilgo logošanos atpakaļ es biju otrajā vietā ... Un hennesy pat tuvu desmitniekam nebija! Un stfu tu vari pats, ja jau p*huj bija uz to ka neviens nevar palekties, izņemot 3 "swag" boyus. ; ))
  6. Video safilmēts nekvalitatīvi, i mean kad tu kusties vis raustās ... nejau dēļ fps or smth. kr4 cerams sapratāt.. Video so so. Tie lagi wnk .. draugam kuram pc ir pa 2k, mc bija 10 fps. Ko lai es ar savu dinozauru daru .. Galīgs sviests, vis godīgāk būtu to visu uztaisīt normālos apstākļos varu derēt arī tās 3 vietas mainītos ;)
  7. Ej nost :O ! TIk laba ideja : )) ! Cik man stastīja citi skyblockā nekas nennotiek es sāku spēlē visādi eventi :D ! Tgd sapratu ko tu visu dienu darīji on :D ! Nevaru sagaidīt ^^^ !
×
×
  • Create New...