Jump to content
ECLAT.LV

Recommended Posts

Forš admins. Esmu ciemos pie Smarkkel, ar CapplesLV, ejam kapāt quartz defender eventu. Un pēkšņi SynxPlays izbano Smarkkel par to ka viņš sasita krāsni, nezinot ka kādam tas piederētu. Un synx viņu izbanoja par to uz 2 h, jo izrādās ka tā bija viņa krāsniņa. Nu vot. Man tas autists SynxPlays jau kaut kā ir izbesijis. Visu ko viņš dara ir bano tikai tos kuri viņam nepatīk, viņam ir kaut kā poh uz čīteriem serverī, galvenais ka pašam labi. Zinu ka Viņš ir draugos ar owneri, bet kka pie dirsas. Dewilixiņ, pieskati savus padauzītos draugus. Nopietni, tāpēc ka draugs nenozīmē ka var darīt ko vien grib, Uzstādi tak ar kautkādus ultimātus. 

 

- Dealer

Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Seroxe said:

Ja tu redzi čestu paslēptu vairs furnace

tad tas pašam ir jasaprot ,ka tas ir specjāli

slēpts ,lai citi nepaņem nevis kaut kāds public!

Kas?

Virs furnance nebija neviena chesta, tikai blakus viniem bija viens chests kas bija pavisam tukš. Pēc tam kad viņus sasitu neredzēju ka kaut kas pienāktu klāt, tādēļ nolēmu ka nevienam tas nepiederēja. Izrādās ka tie kartupeļi pienāca pie maniem. Pēctam SynxPlays pat nepaprasot atpakaļ un skaidri nezinot, cerot uz veiksmi uzreiz mani nobanoja.

Link to post
Share on other sites

Tevi iepriekšējā eventa nobanoja par to, ka tu paņēmi visas mantas no lādes, kurš bija paslēpts vienā vietā. + Tu ar X-Ray iespējams to lādi atradi. Tagad, tu nemācījies no kļūdām un atkal to pašu darīji, kaut zinādams, ka spawnā stāv vairāki Furnace, kurus varēja jebkurš paņemt. TC.

Link to post
Share on other sites
  • Synx locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...