Jump to content
ECLAT.LV

Whatever

Lietotājs
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by Whatever

  1. Endija, ir tāda lieta, ka es ''gutgut'' serverī esmu reportieris. Man atkal ir suspend for no reason. Es rakstīju it kā kur man var rakstīt un centos neko sliktu nerakstīt. Es īsti nezinu kurš admins tieši mani izbanoja, bet vai vismaz es varu tikt unbanots?

     

    1. Whatever

      Whatever

      Kādēļ, lai es nevarētu izteikt savas domas par pieteikumu? Sūdzībās parasti es biju iesaistīts, tāpēc es kaut ko rakstīju. 

       

    2. (See 16 other replies to this status update)

  2. Endija, ir tāda lieta, ka es ''gutgut'' serverī esmu reportieris. Man atkal ir suspend for no reason. Es rakstīju it kā kur man var rakstīt un centos neko sliktu nerakstīt. Es īsti nezinu kurš admins tieši mani izbanoja, bet vai vismaz es varu tikt unbanots?

     

    1. Whatever

      Whatever

      what is going ON

      Tu tikko pateici, ka suspend ir par visiem warn, un tagad jau neviena warn pointa vairs nav. wtf..

    2. (See 16 other replies to this status update)

  3. Endija, ir tāda lieta, ka es ''gutgut'' serverī esmu reportieris. Man atkal ir suspend for no reason. Es rakstīju it kā kur man var rakstīt un centos neko sliktu nerakstīt. Es īsti nezinu kurš admins tieši mani izbanoja, bet vai vismaz es varu tikt unbanots?

     

  4. Endija, ir tāda lieta, ka es ''gutgut'' serverī esmu reportieris. Man atkal ir suspend for no reason. Es rakstīju it kā kur man var rakstīt un centos neko sliktu nerakstīt. Es īsti nezinu kurš admins tieši mani izbanoja, bet vai vismaz es varu tikt unbanots?

     

    1. Whatever

      Whatever

      Endija, bet par ko man tieši ir suspend? 

       

       

    2. (See 16 other replies to this status update)

  5. Endija, ir tāda lieta, ka es ''gutgut'' serverī esmu reportieris. Man atkal ir suspend for no reason. Es rakstīju it kā kur man var rakstīt un centos neko sliktu nerakstīt. Es īsti nezinu kurš admins tieši mani izbanoja, bet vai vismaz es varu tikt unbanots?

     

    1. Whatever

      Whatever

      kā tas var neskaitīties kā augstākstāvošais? Man ir vairāk permissiju nekā Elite VIP līdz ar to es esmu jau kaut kas. Nesaprotu, ko tu centies panākt.

    2. (See 16 other replies to this status update)

  6. Endija, ir tāda lieta, ka es ''gutgut'' serverī esmu reportieris. Man atkal ir suspend for no reason. Es rakstīju it kā kur man var rakstīt un centos neko sliktu nerakstīt. Es īsti nezinu kurš admins tieši mani izbanoja, bet vai vismaz es varu tikt unbanots?

     

    1. Whatever

      Whatever

      @Seroxe tātad es nedrīkstu likt anti vai rec un izteikties sūdzībās/apelācijās?

    2. (See 16 other replies to this status update)

  7. Endija, ir tāda lieta, ka es ''gutgut'' serverī esmu reportieris. Man atkal ir suspend for no reason. Es rakstīju it kā kur man var rakstīt un centos neko sliktu nerakstīt. Es īsti nezinu kurš admins tieši mani izbanoja, bet vai vismaz es varu tikt unbanots?

     

×
×
  • Create New...