Jump to content
ECLAT.LV

Kituciteee

Lietotājs
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Reputation Activity

  1. reaction_title_1
    Kituciteee reacted to Bababoi in SynxPlays, tev viss kārtībā?   
    Sveiki atkal. Kārtējo reizi veidots topick saistībā ar adminiem, tikai šoreiz jau specifiski par kādu no viņiem.
    SynxPlays, visticamāk ka daudziem jau pazīstams. Pirmie iespaidi par viņu nav tie labākie, bet nu ja cilvēkam bijušas problēmas dzīve, tad tā vairs nav mana darīšana. Šis "jaukais" cilvēks mani nobanoja par to ka es "zogu" food. Protams, bans ir tikai 2h garš, bet joprojām.
    QD eventa laikā tieku izbanots par food zagšanu, bet tajā pašā laikā tiek izbanoti vēl 2 cilvēki (CapplesLV, Kituciteee), jo viņi sajā brīdī bija pie šī paša interneta, tātad pie tā paša IP. Loģiski var saprast ka viņi šajā brīdī atrodas turpat kur es. Kad dzirdēju ka viņš prasīja kurš izraka viņa krāsnis, pienākot pie sava česta sapratu ka arī manas krāsnis ir izraktas un arī prasīju kurš izraka manas. Izrādās, ka šīs krāsnis bija viņa, laik gan, viņš nemaz neteica ka tās ir viņa un tur nebija nevienas zīmes. Pat pašas krāsnis nebija izcirstas tā kā kādā veidā man bija jāsaprot ka tās ir viņa? Viņš pat neprasot man atdot viņa mantas uzreiz mani izbanoja un līdz ar to arī visus cilvēkus kas šajā brīdī bija pie mana IP. Pēc šī, viņš pat neunbano šos nepatiesos banus, bet gan pasaka man TS'ā ka man nevajadzēja zagt food (Kā jau iepriekš teicu, viņš pat neatļāva man atdot to un man nebija nekādu zīmju ka tas bija viņa). Uz to es viņam atbildi ar atbildi vai viņu bērnībā mamma nometa ka viņam nekas nepielec, bet protams uz to ir atbilde, viņš mani nobano TS'ā ar rsn "suka pimp". Skaisti ne? Kāds jauks admins. Ja neticat, rekur ss. (http://prntscr.com/ekcq4m).
    Iepriekšējā reizē es uz nevienu nenovirzīju topick, bet šoreiz tas tiek novirzīts tieši uz SynxPlays, jo šādi neattīstīti cilvēki nav pelnījuši būt par adminiem (Pēc manām domām).
     
    Gaidu Atbildi.
     
  2. reaction_title_1
    Kituciteee got a reaction from Bababoi in SynxPlays   
    Forš admins. Esmu ciemos pie Smarkkel, ar CapplesLV, ejam kapāt quartz defender eventu. Un pēkšņi SynxPlays izbano Smarkkel par to ka viņš sasita krāsni, nezinot ka kādam tas piederētu. Un synx viņu izbanoja par to uz 2 h, jo izrādās ka tā bija viņa krāsniņa. Nu vot. Man tas autists SynxPlays jau kaut kā ir izbesijis. Visu ko viņš dara ir bano tikai tos kuri viņam nepatīk, viņam ir kaut kā poh uz čīteriem serverī, galvenais ka pašam labi. Zinu ka Viņš ir draugos ar owneri, bet kka pie dirsas. Dewilixiņ, pieskati savus padauzītos draugus. Nopietni, tāpēc ka draugs nenozīmē ka var darīt ko vien grib, Uzstādi tak ar kautkādus ultimātus. 
     
    - Dealer
×
×
  • Create New...