Jump to content
ECLAT.LV

RozaZakis

Lietotājs
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Reputation Activity

  1. reaction_title_1
    RozaZakis reacted to Synx in MC.ECLAT.LV - MAP 3 SOTW   
    ~~ = HCFactions = ~~   Mapes sākums(SOTW) būs plkst. 18:00, 16.09.2016 (Piektdiena)

    Jaunās lietas, kuras tiks iekļautas jaunajā sezonā:   * Citadel (Līdzīgs kā KoTH, tikai kapošanas laiks ir 30 minūtes jeb pus stunda) * Glowstone Mountain (Katru 30 minūtes atjaunojas Glowstone Mountain lielā kalnā, kuru var iet un jaukt ārā. * DTC(Destroy The Core) (Jauns Event, kurā vidū ir jāšķaida 60 reizes Obsidian bloks, lai uzvarētu. Katru reizi kad nosit Obsidian, tas pazūd un scoreboard samazinās skaits. Kas pēdējais izsit, tas arī uzvar) * Conquest (Bet iespējams, ka šajā sezonā neparādīsies viņi) * Fast Smelting/Brewing (Furnace un Brewing Stand ļoti ātri strādās) * Jauns /report GUI + /request komanda * Deenchant Book (Uzlabojot grāmatu enchanting table, tu vari ar kreiso pogu vēlreiz uzspiest virsū uz enchanting table un noņemt savu enchanting) * Insider Rank (Šo ranku saņems tikai tie, kas ir izgrīfojuši citu frakciju vai arī apzaguši. Šim rank deathban ilgums: 2 stundas, + Čatā tag - (INSIDER)  * /focus komanda ( Ar šo palīdzību, kad esi frakcijā, uzrakstot /focus niks, tev un visai tavai frakcijai parādīs izvēlēto niku tumši sarkanā krāsā un būs viegli noķērt. * Minecart Elevator ( Šī lieta jau ir sen, bet nu daudzi varbūt nezina, ka saliekot 2 fence gates vienu virs otru un minecart iebraucot iekšā uz pirmā fence gate, izveido Minecart Elevator. Shift + Labais klikšķis un tu esi augšstāvā..., ja kāds nesaprot - skype ct.own.b) * Vouchers ( VIP ranku vouchers, kurus var laimēt paši VIP, verot VIP crates, viņus var iedot citam vai arī pats aktivizēt un uzliekās VIP automātiski ) Un daudz kas vēl...     Maksimālo cilvēku skaits frakcijā: 10 Claim sistēma: Chunk based (To ka būs kā parastos faction serveros klaimošanas sistēma) Deathban ilgums: 30 minūtes SOTW Timer: 1 stunda un 30 minūtes Map Border: 3000 (Nether/Overworld) End Exit: South Road Crowbar cena: 15,000$ (Lieta ar kuru var nosist Spawner) PVP Timer: 30 minūtes Maksimālie claimi: 36 chunks   Map Kit:   Sharpness II, Protection III, Power IV Bard = Ieslēgts Archer = Ieslēgts Miner = Ieslēgts Reaper = Izslēgts     Potion'i:   Invisibility = Ieslēgts Strength = Izslēgts Poison I = Ieslēgts (Pārējie izslēgti, ieslēgts tikai 0:33) Slowness = Ieslēgts Weakness = Izslēgts Swiftness = Ieslēgts Harming = Izslēgts  
    Kā arī visiem, kam pagaijušo sezonu bija VIP un vēl nebeidzās sezonas beigās, lūdzams sazināties ar mani - skype ct.own.b


    Good luck & Have Fun!
  2. reaction_title_1
    RozaZakis reacted to Synx in MC.ECLAT.LV - Quartz Defenders Vakars v3   
    Vieta - (In Game tiks pateikta). / @ PRACTICE (/server practice)
    Datums, Laiks -  09.09.2016 , Pieteikšanās/Sākšana - 17:00 -> 17:30 (Piektdiena)
     
    Veids - Quartz Defenders
     
    Quartz Defenders (Kā spēlēt?) - Pirmkārt, Netherquartz bloks jums ļauj atdzimt, kad nomirstat. Ja visi pretinieka spēlētāji ir miruši, un Netherquartz ir izsists, tad arī ir spēles beigas jums.
    Augšējajā layer stāv gan Iron, gan Gold, gan Emerald, gan Diamond ore tāpēc meklējam!
     
    Katram ir 75 dzīvības, tas ir, Netherquartz pretiniekam var izsist 75 reizes, ja tas notiek, tad ir spēles beigas un katru ienaidnieku kuru nogalina, viņš vairāk neatdzimst.
    Kopā ir 4 komandas - Dzeltena, Zaļa, Zila, Sarkana.
     
    Bāzē būs tāda oranža platforma, uz tās uzkāpjot tev tiek dots "Resistance IV"
    Pārējo jūs varēsiet paši atklāt spēlējot.
    Lai veicas!  (Ceru ar izdošanos) (Viss būs automātiski) - | Command Blocks

    Gan jau kāds ir redzējis, bet nu atjaunosim atmiņu -

     
     
    ____________________________________________________
     

     
    [RULES]
    Aizliegts izmantot palīgprogrammas. Ievērot visus servera noteikumus. Respektēt gan vadītāju, gan spēlētājus.
    [GAME RULES] Aizliegts darīt kaut ko pret savai komandai. (1 month ban) - Traucēšana - (1 day ban+ Diskv. no visiem pasākumiem) Aizliegts apliet ar lavu Netherquartz bloku. Aizliegts iet arā no pasaules. Aizliegts aplikt apkārt obsidian ap Netherquartz bloku. Neiziet no servera, kad esi cīņā. (1 day ban) ____________________________________________________     1. vieta - 2x Silver Keys visai komandai katram. (Visi kas paliek Online)
    2. vieta - 2x Bronze Keys visai komandai katram. (Visi kas paliek Online)
    ____________________________________________________
     
    Reģistrācija = randomized.
     
    ____________________________________________________
     
     
    Ja rodas jautājumi, vai kādas neskaidrības, lūdzams rakstīt man skype - ct.own.b
    Vairāk info, skype - ct.own.b
    Ar cieņu,
    Administrātors SynxPlays.
     
    @ECLAT 2016
×
×
  • Create New...