Jump to content
ECLAT.LV

Sesks*

Lietotājs
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Reputation Activity

  1. reaction_title_1
    Sesks* reacted to Synx in MC.ECLAT.LV - Ice Drop Event #1   
    Vieta - /warp icedrop
    Sākšanas datums/laiks - 22.04.2015 - 22:00 ( Lūdzams neiebilst par laiku, neko nevaru mainīt )
    Skaidrojums - Katram no savām mantām, jāizvēlas viena veiksmīgā manta uz kuras jūtās veiksmīgs un tad jāizmet tā uz ledus un tavs rezultāts tiks ieskaitīts.
     
     
    Noteikumi:
     
    Aizliegts mest divreiz, jo tev ir tikai viens gājiens. (Protams ir izņēmumi, kad nesanāk tie tiek piedoti un tev tiek dots jauns gājiens. Respektēt pasākuma vadītāju un dalībniekus. Palīdzēt citiem saprast kā šī spēle jāspēlē, ja nu citi nesaprata. Aizliegts mest stakā. Aizliegts mest lietas kā Snowball un Enderpearl. Aizliegts smieties pa citu rezultātiem. Aizliegts šmaukties. Aizliegts izmantot palīgprogrammas. (bug thru wall!?) Aizliegts citus teleportēt pie tevīm, kad pasākumu vadītājs tevi izsauc. Aizliegts lamāties pasākuma gaitā. Aizliegts neklausīt Administrātoru un Moderātoru.  
    Balvas:
     
    vietai ir divi iespējami varianti izvēlei - Enchanted Golden Apples (x32), Dimanta zobens (x1) (Sharpness V, Fire 2), Gold Block (x32), Diamond Block (x32) vai naudas summu 50,000$ vietai ir arī divi iespējami varianti izvēlei - Enchanted Golden Apples (x16), Dimanta zobens (x1) (Sharpness V), Gold Block (x16), Diamond Block (x16). vietai nav iespējas variantu un balvā ir Enchanted Golden Apples (x8), Maksimāli uzlabots loks, kā arī Gold Block (x8), Diamond Block (x8).  Pieteikšanās nav, vienkārši ierodieties uz šo pasākumu.Ar cieņu SynxPlays. @ECLAT.LV 2015
  2. reaction_title_1
    Sesks* reacted to bluups_ in MC.ECLAT.LV - PvP Tournament (3vs3) #2   
    Komandas nosaukums: Čārliji
    Galvenais skype(tiks izmantots ja jūs neieradīsieties): bluups_
    Komandas sastāvs:

    1. bl00pers
    2. kn0t_
    3. zenT_
     
    Rezervisti(Ja nepieciešams)

    ...
×
×
  • Create New...