Jump to content
ECLAT.LV

Izzyside

Lietotājs
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Status Replies posted by Izzyside

  1. http://prntscr.com/80edaq , vislaik gribas pajautāt, galīgs lohs esi? Tu neesi nekāds skolotājs, lai citus mācitu, tu neesi nekāds augstākstāvošais, lai citiem aizrādītu, aizver savu muti vienreiz un beidz gvelzt hu*ņu.
    1. Izzyside

      Izzyside

      GOMIX nevajag jau par visiem pēc sevis spriest...

      Pidod, bet man interesanti zināt ko tu dzīvē tādu esi sasniedzis, ka tu tagad vari man kaut ko pārmest? Sēdi savā tumšajā kaktā un nelien ārā. Kautgan ko es te saku... GOMIX ir un paliek GOMIX... Katrā ziņā varu saderēt, ka pat ja arī es būtu divpadsmitgadnieks, mans intelekta līmenis būtu daudz augstāks par tavu.

    2. (See 13 other replies to this status update)

  2. http://prntscr.com/80edaq , vislaik gribas pajautāt, galīgs lohs esi? Tu neesi nekāds skolotājs, lai citus mācitu, tu neesi nekāds augstākstāvošais, lai citiem aizrādītu, aizver savu muti vienreiz un beidz gvelzt hu*ņu.
  3. http://prntscr.com/80edaq , vislaik gribas pajautāt, galīgs lohs esi? Tu neesi nekāds skolotājs, lai citus mācitu, tu neesi nekāds augstākstāvošais, lai citiem aizrādītu, aizver savu muti vienreiz un beidz gvelzt hu*ņu.
    1. Izzyside

      Izzyside

      Ā, un pluss vēl muti man nav jāver ciet, jo es to diemžēl neizbļāvu, neizteicu, vai neizčukstēju - es to uzrakstīju.

    2. (See 13 other replies to this status update)

  4. http://prntscr.com/80edaq , vislaik gribas pajautāt, galīgs lohs esi? Tu neesi nekāds skolotājs, lai citus mācitu, tu neesi nekāds augstākstāvošais, lai citiem aizrādītu, aizver savu muti vienreiz un beidz gvelzt hu*ņu.
    1. Izzyside

      Izzyside

      Šo visu, ko uzrakstīji izlasi vēlreiz, un attiecini to uz sevi!

      Nē, es neesmu lohs, nē, es neaizvēršu muti, bet ja kāds augstākstāvoš var atļauties kaut ko tādu tas tiešām ir nepieņemami, un pietam pretī atbildēt tu viņam nevari, savādāk labākajā gadījumā dabūsi +10 warn par admin abuse.

    2. (See 13 other replies to this status update)

  5. man visu laiku kick par hakiem bet man tadu nav

  6. Ja es saku "Jā", tad jā, ja ''Nē'', tad tad nē!

×
×
  • Create New...