Jump to content
ECLAT.LV

Extazy_

Lietotājs
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by Extazy_

  1. Un izskati sūdzību par spēlētāju vārdā : DaxHax

    1. Extazy_

      Extazy_

      aļo, izskati moš ?

  2. Tu biji pirms 8 minutem onlaina,  bet es atbildeju uz tavu teikto pirms vairakam stundām, vaitad tik tiešam gruti atbildeti ir ? Un palidzeti ?!??!

    1. Extazy_

      Extazy_

      Jū , tādi ir tie modi, dara to kas viņiem labāk.

       

  3. Es jebal, es saku davaj deram uz sotaku , ka es neku neizmantošu, un atkal dabušu banu, man jau nav gruti nopirkt to unban, bet tas kad es pec unban nopirkšanas atkal dabušu banu, to man nevajag , vajag sataisīt problēmu, personīgi tu Harissssz esi zemaa līmenī, ka sazinaties ar Synx?

     

    1. Extazy_

      Extazy_

      Reāli sanāk ka man ir jācieš servera problēmas dēļ ? Atkārtoju vēlreiz varu nopirkt unban, bet ko tas dos, ja serverī ir problēma, wtf, tu esi viens iels shits, kas neprot uzklausīt spēlētājus, un nesaprot no MC neko. GL M8.

    2. (See 5 other replies to this status update)

  4. Es jebal, es saku davaj deram uz sotaku , ka es neku neizmantošu, un atkal dabušu banu, man jau nav gruti nopirkt to unban, bet tas kad es pec unban nopirkšanas atkal dabušu banu, to man nevajag , vajag sataisīt problēmu, personīgi tu Harissssz esi zemaa līmenī, ka sazinaties ar Synx?

     

    1. Extazy_

      Extazy_

      Uzliec unban, un es 10min laika atkal dabusu banu, un tu varesi skatities ko es daru, jo reali es uzskatu ka man pienakas unbans. ..

    2. (See 5 other replies to this status update)

  5. Es jebal, es saku davaj deram uz sotaku , ka es neku neizmantošu, un atkal dabušu banu, man jau nav gruti nopirkt to unban, bet tas kad es pec unban nopirkšanas atkal dabušu banu, to man nevajag , vajag sataisīt problēmu, personīgi tu Harissssz esi zemaa līmenī, ka sazinaties ar Synx?

     

×
×
  • Create New...